Perkhidmatan Kami

'Ping Network UK' telah dicipta oleh Para Pencipta Kandungan YouTube. Oleh itu, kami memahami alat-alat yang penting dan perkhidmatan yang anda perlukan untuk berkembang dan membina sebuah masyarakat. Kami menawarkan pelbagai perkhidmatan, alat proprietari dan pandangan peribadi untuk rakan kongsi kami.

Network

Brands That We Work With

Sertai Ping Network Asia Hari Ini

Klik Di Sini Untuk Memohon

Tentang Kami

PING Network ialah rakan kongsi rangkaian pelbagai saluran Google. Dengan format seumpamanya dan bakat premium, kandungan siaran sedia kami sudah pun ditonton merentasi pelbagai platform, termasuk televisyen satelit. Kami bekerja dengan bakat membantu mereka menjadi pencipta kandungan yang berjaya dan dengan pengiklan terkemuka yang menyediakan mereka peluang untuk melibatkan diri dengan penonton mereka.

Kami Menggalakkan Bergerak Bebas

We encourage being free.

Ping network dicipta oleh pencipta kandungan, kami percaya untuk mempunyai kebebasan, oleh itu kami menawarkan kontrak tiada kekangan supaya anda bebas untuk pergi bila-bila anda mahu.


Soalan Kerap Ditanya

PING ialah salah satu rangkaian platform pelbagai yang paling pesat berkembang dengan saluran dan pencipta kandungan eksklusif tersebar di seluruh maklumat hiburan (muzik, permainan, hiburan) dan genre utiliti (teknologi makanan, kecantikan dan fesyen). Mereka mempunyai hubungan yang sangat kuat dengan masyarakat kandungan sedunia dan bekerja rapat dengan YouTube dan platform lain untuk membantu pencipta kandungan mempamerkan bakat mereka.

Sila isi & hantar borang 'Sertai Rangkaian Kami' & kami akan berhubung dengan anda secepat yang mungkin.

1) Tiada perlanggaran hakcipta atau masyarakat.
2) Sekurang-kurangnya 1,000 tontonan sebulan.
3) Kerap memuat naik.
4) Kualiti kandungan yang baik dan tingkah laku yang teratur yang menghormati garis panduan yang ditetapkan oleh PING & YouTube.

Kami tidak mencari sebarang genre tertentu bagi saluran kami. Tumpuan utama kami adalah kualiti kandungan dan kekerapan video baru dimuat naik. Kami menggalakkan anda untuk menjana perbualan dengan peminat anda. Keperluan terbesar kami adalah kualiti yang baik dan kandungan asli.

Malangnya anda tidak boleh bekerjasama dengan kami jika Adsense anda dilumpuhkan. Anda boleh membuat rayuan larangan anda dan jika anda mendapat semula akaun anda, anda boleh memohon untuk menjadi pekongsi lagi! Semak e-mel anda yang dikaitkan dengan akaun Adsense yang dilumpuhkan untuk maklumat lanjut mengenai cara membuat rayuan.

Selepas menandatangani perjanjian itu, proses menyertai hanya perlu mengambil masa beberapa minit kerana ia hanya perlu beberapa klik saja.

Anda akan sentiasa mempunyai kawalan kreatif penuh ke atas saluran anda. Kami tidak akan menghadkan kebebasan kreatif anda.

Papan pemuka unik kami menyediakan anda pandangan dan alat yang membolehkan anda untuk mengembangkan komuniti anda. Sistem pesanan dalaman membenarkan anda untuk memberi tiket atau menunjukkan masalah.
Kami juga menyediakan anda sumber-sumber seperti muzik royalti percuma, pendidikan hak cipta, kemas kini industri tetapi itu adalah sumber yang anda pilih untuk digunakan. Kami menyediakan ketelusan lengkap untuk data pendapatan anda, serta lain-lain data rakan kongsi proprietari dari papan pemuka kami.
Rakan kongsi premium kami mempunyai pengurus rakan kongsi yang berdedikasi yang bekerja rapat dengan mereka di saluran mereka. Mereka memantau analisis saluran, aliran dan pandangan lain dan memberikan idea-idea kandungan untuk membina komuniti anda. Pengurus Pekongsi kami adalah pencipta/pengeluar kandungan juga.

1) Perhubungan Jenama
2) Pengurus Rakan Kongsi Berdedikasi
3) Promosi Media Sosial
4) Membangunkan Komuniti
5) Peraduan Bulanan
6) Promosi Digital Terbayar
7) Dasar Sekatan GEO Lanjutan
8) YouTube Live

Pasukan Ping adalah sebuah pasukan yang memenangi anugerah bekas siaran profesional yang mempunyai beberapa tahun pengalaman untuk membina kandungan berkualiti tinggi. Mereka akan membantu anda mengembangkan penonton anda dan membuat perbualan dengan mereka. Mereka akan membantu anda menjenamakan, menggalakkan dan memaparkan kandungan anda sebagai sebuah produk bertaraf dunia. Semua animasi, penjenamaan dan pengetahuan ini boleh anda dapati secara PERCUMA.
Selain daripada ini, anda akan mendapat akses kepada Multi Cam studio HD kini terletak di Mumbai dan tidak lama lagi akan berkembang ke bandar-bandar lain di seluruh dunia. Kami juga akan membantu anda untuk bekerjasama dan berkongsi dengan rakan-rakan kongsi kandungan yang berbeza dari seluruh dunia.
Lebih-lebih lagi rangkaian besar ini membolehkan kandungan anda untuk dipromosikan, dipasarkan dan dipaparkan kepada penonton yang sangat besar di dunia.

Apabila anda menjadi rakan kongsi kami, sebagai rakan kongsi kandungan anda akan mendapat akses kepada salah satu perpustakaan muzik yang terbesar di dunia. Kami menawarkan rakan kongsi kami akses eksklusif kepada berjuta-juta trek percuma sudah dibebaskan untuk kegunaan laman. Ini boleh dimuat turun dan digunakan dalam video anda. Ini membolehkan anda untuk menjadi anggota masyarakat yang baik dengan tiada pelanggaran hak cipta.

Tiada had umur untuk menjadi rakan kongsi kami atau menyertai Rangkaian kami. Walau bagaimanapun, jika anda di bawah umur 18 tahun kami memerlukan persetujuan ibu bapa anda atau penjaga sebelum melengkapkan proses perkongsian.

Kami tidak menjamin jumlah hasil. Kami menjamin kemungkinan hasil. Ia datang dari jumlah tontonan dan masa menonton anda terima bagi setiap video, kualiti video, pelanggan aktif dan rangkaian sosial. Semua faktor-faktor ini memainkan peranan yang penting dalam menentukan jumlah pendapatan anda janakan. Bekerjasama dengan profesional seperti kami akan membolehkan anda untuk terus memperbaiki semua parameter ini & oleh itu mungkin meningkatkan pendapatan yang anda peroleh.

Bayaran pertama akan datang selepas 60 hari bermulanya perkongsian bersama PING Network. Sebagai contoh, jika perkongsian itu bermula pada bulan November, bayaran anda akan dibuat pada bulan Januari.

Ketika persatuan ini, anda akan mendapat bayaran tetap dalam tempoh 10 hari bayaran YouTube kepada kami. Biasanya semua urus niaga kami selesai sebelum 10hb bagi bulan berikutnya di mana bayaran telah diterima.

Pembayaran dibuat dalam US Dolar (USD).

Pembayaran akan dibuat melalui PayPal, pemindahan akaun bank, atau melalui pindahan kawat. Kami sedang mencari untuk membolehkan kaedah pembayaran tambahan seperti Payoneer, Webmoney dan Western Union. Kami menyediakan anda pilihan untuk memilih atau menukar cara pembayaran melalui Papan Pemuka kami.

Berkemungkinan untuk semua orang melihat penurunan dalam perolehan berbanding bulan dan musim yang lain. Terdapat pelbagai sebab mengapa,
1. Tidak banyak pengiklan sebenarnya membuat pengiklanan dengan bajet yang tinggi di YouTube dalam beberapa bulan seperti bulan Januari atau Februari, yang akhirnya akan menjatuhkan CPM/pendapatan anda.
2. Tontotan anda yang menjana wang adalah lebih rendah daripada bulan-bulan lain. Tontotan kurang menjana wang bermaksud pendapatan berkurangan dan pandangan yang lebih menjana wang bermaksud lebih banyak pendapatan untuk anda. Anda boleh lihat CPM dianggarkan anda dan tontonan semula Menjana Wang (tontotan) pada Analisis YouTube anda di bawah tab Prestasi Iklan.

Ping Network Asia

Terima kasih kerana minat anda dalam Ping Network Asia. Sila hubungi kami dengan menggunakan maklumat di bawah. Sila Emel kami untuk jawapan yang terbaik dan paling cepat.

 • Ping Digital Broadcast Private Limited BFC
  Smart Office F-1/111C
  Behind China Mall
  AFZA, Ajman
  UAE

 • Ping Digital Broadcast Network
  318, Adhyaru Industrial Estate
  Inside Sun-Mill Compound
  Opposite Phoenix Mills, Lower Parel
  Mumbai – 400013

 • Akan datang !
 • support.asia@pingnetwork.co

HUBUNGI

Sila hubungi kami menggunakan borang hubungan di bawah.

Contact Us